Over ons


Alquileres España

Wat ons onderscheidt van andere villaverhuurbedrijven in Spanje is dat wij hoge kwaliteitsvolle huurvilla's en een zeer complete service aanbieden. U kunt ons de planning van uw vakantie toevertrouwen en wij zorgen voor het boeken en plannen van vrijetijdsactiviteiten zoals Golf, Tennis, Jet-ski, Bootverhuur, Motorfietsverhuur, Mountainbikes, Duiken, Paardrijden. Een aanzienlijke tijdbesparing en de zekerheid om zich te richten op de beste professionals in de regio.

Spanje zit vol met sportactiviteiten. Wij kunnen u adviseren en voor u de beste restaurants, shows, excursies boeken... Wij zorgen voor een schoonmaakservice, kinderopvang, uitleen van videobanden, boeken en spelconsoles.

Wij bieden ook een typische en kwalitatief hoogstaande cateringservice aan huis, reserveringsservice voor allerlei activiteiten, motor- en autoverhuurdienst...

De regio's van Spanje waar wij villa's te huur aanbieden

De Costa Blanca

De Costa Blanca is de naam van meer dan 200 km kustlijn in de provincie Alicante, Spanje. De kust strekt zich uit van de gemeente Denia in het noorden, waarachter de Costa de Valencia ligt, tot Torrevieja in het zuiden, met de Costa Cálida. Het omvat de meeste toeristische bestemmingen, waaronder Javée en Calpe. De gemiddelde temperatuur is 18 graden Celsius.

De Costa Brava

De Costa Brava is de naam van de Spaanse kust aan de Middellandse Zee, gelegen in het noordoosten van Catalonië, in de provincie Girona. Het begint bij de Franse grens, Portbou, en strekt zich uit over 70 km tot Blanes. Het wordt in het noorden begrensd door de kust van Vermeille, de geomorfologische voortzetting van de kust, en in het zuiden door de Costa del Maresme.

De Costa Dorada

De Costa Daurada wordt gevormd door de comarques van Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Tarragonès en Baix Penedès. Het bestaat uit 92 km kustlijn met een historisch erfgoed, waaronder cisterciënzerkloosters, natuurgebieden en gebieden met wijntraditie.

Javéa

Xàbia (officiële naam in het Valenciaans, Jávea in het Spaans) is een gemeente van de autonome gemeenschap Valencia die ten noorden van de kust van de provincie Alicante, in het graafschap Marina Alta, ligt.

Calpe

Calpe (Calp officieel, in het Valenciaans/Catalaans) is een toeristische stad in Spanje, gelegen in de provincie Alicante (Autonome Gemeenschap Valencia), aan de Costa Blanca. De stad heeft 25.190 inwoners, waarvan 58% buitenlanders. De Peñón de Ifach, een 332 meter hoge rots, symbool en afbeelding van de Costa Blanca, is hier te zien. Deze rots is een wereldberoemde klimlocatie. Maar het is ook een natuurgebied voor veel vogels. Het is een zeer gastvrije en kosmopolitische stad, en is de plaats van vele typisch Spaanse festivals: koeienrennen ('bous al carrer'), Moren en Christenen festival ('Moros i cristians', in oktober), meerdere festivals ter ere van de Maagd... Zijn status als toeristische bestemming is vooral te danken aan de kwaliteit van de stranden en het fijne zand. De oude stad is een ontdekkingstocht met toeristische trekpleisters. De vissershaven geeft een levendig beeld en in de vele restaurants kunt u vis en zeevruchten uit de omgeving proeven.